fbpx
Sanger til bryllup

Videoer

Dype spor

«Du fylle mæ som et seil i vinden, som et stormkast fra et åpent hav»

les mer...

I 2007 var jeg helt sykt forelsket. Hun jeg var forelsket i var veldig i tvil. Men jeg ga meg ikke. For å få henne til å skjønne alvoret, satte jeg meg ned. Jeg skulle lage en sang til henne. For å fortelle at jeg mente alvor. Hvordan  formulere noe så vanskelig. Jeg satt lenge og lurte på hvordan jeg skulle starte teksten på første vers. Jeg hadde laget starten på det jeg skjønte måtte bli refrenget. «Du fylle mæ som et seil i vinden, som et stormkast fra et åpent hav»

Jeg satt med ei linje… «æ fant en sang i mitt hjerte». Det var det første som kom. Går det an å skrive det da, tenkte jeg. Er det ikke veldig direkte, for banalt. Men jeg valgte å beholde det. Fordi det faktisk var det nærmeste jeg kom det å beskrive noe så overveldende.

Min far

Dette er en sang jeg laget til min far da han fylte 80 år. Sangen er en ydmyk takk til livet. Til min far som skapte meg. Den inneholder det eneste bildet jeg har av min far og min farfar sammen.

Tynn linje

Da jeg spurte Andrè hva sangen skulle handle om svarte han: «Det er en tynn linje mellom kjærlighet og hat». Andrè dukket opp i “Petter Uteligger” sitt program på Tv 2.
Dette er en sang spilt inn på St. Olavs Hospital i 2002.

Omtrent som før

«bli det min tur snart bli det min sjanse
eller går æ på trynet ut ei dør
å reise forslått og mørbanka
omtrent som før»

Isidor

Dette er sangen om en klassebamse.

To glass vin

“du min beste venn
vi kunne slutta historia her
satt et verdig punktum og kalt det en
happy end”

Det fine vi hadd sammen

Dette er et eksempel både både at jeg kan spille under selve seremonien eller begravelsen, men også hvordan jeg gjennom et sorgarbeid kan hjelpe deg ved å bruke musikk, bilder og film.

Den finast eg veit

En idè til ditt bryllup. Finn frem bilder av deg selv og kjæresten din fra da dere var små. Og så fra tiden dere møttes. Og sett til musikk, og vips MAGI…

Bare du

God jul

Verdens søteste og morsomste julesang? Iallefall for meg. Laget og spilt inn iløpet av 1,5 time lillejulaften. Med meg og min sønn Petter på 5 år. Få med deg avslutningen..