fbpx
 
Sanger til bryllup

Trubadur

Jeg spiller schlägers alle liker. Mye norsk musikk; Åge, DDE, Sie Gubba, Too far gone, Men også Springsteen, Johnny Cash, Bryan Adams og mye mer. Og jeg spiller etter forslag fra publikum.

JEG KAN KOMME TIL DERE

Uansett hvilket arrangement dere planlegger. Om det er et julebord, en 40-årsdag, en “blåtur” med firmaet du jobber i, er det alltid en fordel å møtes. Da kan jeg få høre hva dere ønsker, og jeg kan fortelle hva jeg kan bidra med. Hvis dere er et firma, kan det ofte være morsomst å få aktivisert dere. Kanskje har dere lokale krefter som jeg kan være med å løfte frem? Noen som er flink til å synge, danse eller opptre med noe?

Musikk skaper samhold

Det kan gjøres på mange måter. Allsang, lage en kahoot med tittel; “Hva vet dere om 40-års-jubilanten? Eller ønsker du som privatperson litt tips om hvordan lage morsomme konkurranser som får fart på festen? Jeg kan hjelpe dere med det aller meste. Ønsker dere å lage en morsom og overraskende film om sjefen på jobb? Jeg kan hjelpe dere. Også rent teknisk i forhold til fremvisning og alt det praktiske rundt det.

PRIS

Det er umulig å si før jeg vet hva du ønsker. Jeg foreslår at du ringer, eller legg igjen noen ord om hvilket arrangement du tenker på, og kort om hvordan du tenker at jeg kan bidra.