fbpx
 
Sanger til bryllup

Sanger til bryllup

Musikk til bryllup

Hva skal vi gjøre med musikk og sanger til bryllup tenker mange. Mange utsetter dette, og tenker at det ikke er så viktig. Musikk og sanger til bryllup kan være en av de viktigste faktorene for at ditt bryllup blir personlig, og en dag dere som brudepar, gjester og familie kan minnes resten av livet. Jeg beskriver på denne siden hvordan du kan bruke musikk på ulike måter under ditt bryllup. Jeg hjelper deg med ALT. Jeg gjør “det lille ekstra”, fordi jeg vet at dette er en veldig viktig dag for dere. Jeg forklarer  og hjelper også deg som er utrygg på alt det tekniske i forhold til det her. Jeg leverer en garanti på at alt vil fungere.

Ønsker du noe unikt, noe som ingen andre har…

Musikk eller sanger til bryllup

Er du en brud eller en brudgom som ønsker å gjøre noe helt spesielt for kjæresten din? Men du vet ikke helt hva, eller hvordan? Ved å bruke musikk og sanger til bryllup på en ny og kreativ måte, kan du gjøre festen din til noe helt unikt og spesielt. Som dere som brudepar, venner og familie vil minnes som en morsom, personlig, rørende og fantastisk feiring av kjærligheten. Og dette vil kunne være et minne for livet.

Lage sang

Ønsker du hjelp med musikk og sanger til bryllup? Hva med å lage en egen tekst med egen melodi? Jeg kan også hjelpe deg med det. Eller kanskje ønsker du å synge selv i videoen? Alt er mulig. Jeg kan hjelpe deg med å lage noe helt ekslusivt. Noe helt unikt. Så mitt råd til deg er å satse på musikk og sanger til bryllup. Det lønner seg…

Lage video

La meg lage en videopresentasjon med bilder, musikk og videoklipp – fra dere traff hverandre, via første ferieturen og frem til nå. Vi bruker en av disse tre sangene, og videoen får du tilsendt til din egen mobil, sånn at du derfra kan vise den på en storskjerm i ditt eget bryllup.

Fest, dans og underholdning

Jeg bidrar også gjerne på andre måter med underholdning, musikalske innslag og sanger til bryllup. Jeg kan hjelpe dere å «kickstarte» festen med en «beat for beat» konkurranse. Det er garantert suksess. Jeg har med ulike rekvisita, parykker osv, og jeg lover deg, dette blir moro. Jeg kan også hjelpe deg med planleggingen av bryllupsfeiringen. Dette kan være musikk under vielsesseremonien, musikalske innslag under middagen, eller øving med noen av dine gjester som vil være solist for eksempel. Godt planlagt, er halvt gjennomført…

Jeg møter hjemme hos dere og skreddersyr det musikalske opplegget.
Jeg gjør hele det musikalske opplegget enkelt for dere.

Bryllup på Kvilhaugen Gård, 08.07.2017

En sang jeg laget

Dette er et eksempel på en sang jeg laget til to fra Bømlo
Den er laget på melodien til “Takk til Drillo”

Vi er begge vestlendinger,
vokst opp på Bømlo øy

vi gikk på samme skole du i klassen
til min lillebror
Hadd du det sikkert gøy
Så ble vi sammen
det skjedd itj med en gang
du hadd bil, en ford escort
Og minnan strømme på
og dæm bli til en sang

Æ vil takke dæ Beate
Æ vil takke dæ Helge
vi vil takk hverandre
for det som vi har no
Æ vil elske dæ Beate
Æ vil elske dæ Helge
Sammen skal vi leve
og sammen skal vi bo

No så vil vi takke
for at akkurat du e her
Du e spesiell
Og at du kom du som e oss så kjær
vi har mange minna
Og dagen har vært lang
Nå vil vi takke
Og takken som du får
den får du i en sang for

Du skal få en takk fra oss
du ska få et smil fra oss
vi håpe du har minna
som du ska ta med hjem
du får no en takk fra oss
du får no et smil fra oss
Håpe du har trivdes
Og no får du en klem

Ønsker du et tilbud på musikk eller sanger til bryllup?

Å si noe helt eksakt om pris angående musikk eller sanger til bryllup, er litt vanskelig. Det avhenger av hvor mye jeg skal gjøre for dere, hvor langt det er å reise og en del andre ting. Jeg kan også stille med duo og trio, det blir selvfølgelig litt dyrere. Men selv om jeg ikke er fysisk til stede under ditt bryllup, kan jeg hjelpe deg med mange ting, filmer tips om underholdning, rett og slett hjelpe deg å planlegge festen din.

Jeg passer nok best for dere som ønsker å lage et ekslusivt og unikt bryllup, hvor  musikk er en viktig del av bryllupsfeiringen. For musikk kan virkelig bidra til å gjøre bryllupet ditt til et minne for livet. Som et minimum kan jeg anslå 7.500.

Ta kontakt, så tar vi en prat om de ønskene dere har!

Bryllup på Kvilhaugen Gård, 18.06.2017