fbpx
 

Musikk til bryllup?

La meg prøve å forklare deg hva du virkelig KAN gjøre med musikk til bryllup. Hva gjør dere med musikk til bryllupet? Mange utsetter dette, og tenker at musikk ikke er så viktig. Vi kan jo heller bare bruke Spotify.  Eller med andre ord. Hva JEG kan gjøre med musikk sånn at du i etterkant av bryllupet er sjeleglad for at du valgte å bruke penger på dette.

Jeg hjelper dere å gjøre bryllupet til en personlig opplevelse

Jeg har som musiker deltatt i veldig mange bryllup. Og det er ikke de bryllupene som har vært de mest påkostede og ekstravagente som har vært de mest minnerike. Det har vært de bryllupene hvor brudeparet har invitert til en personlig ramme på festen. Hvor brudeparet har tenkt på hvordan man skal få sine gjester til å føle seg inkludert og satt pris på. 

Det er mange måter å gjøre det på når det gjelder musikk til bryllup. Musikk kan være en av de viktigste faktorene for at ditt bryllup blir personlig, og en dag som dere som brudepar, gjester og familie, kan minnes resten av livet.   

La meg vise dere et eksempel på musikk til bryllup

Finn frem bilder fra da dere var små, fra dere møttes første gang, og til deres første ferietur sammen. Jeg syr det sammen til en film, legger på musikk, og VIPPS, magi. Filmen får du tilsendt til din telefon eller mail, og den kan du vise på storskjerm under bryllupsfesten. http://Den finast eg veit

“Beat for beat”-konkurranse?

Jeg bidrar også gjerne på andMusikk til bryllupre måter. Jeg kan hjelpe dere å «kickstarte» festen med en «beat for beat» konkurranse. Det er garantert suksess. Jeg har med ulike rekvisita, parykker osv, og jeg lover deg, dette blir moro. Jeg kan også hjelpe deg med planleggingen av bryllupsfeiringen. Dette kan være musikk under vielsesseremonien, musikalske innslag under middagen, eller øving med noen av dine gjester som vil være solist for eksempel.

Et brudepar fortalte meg gjennom vår første samtale at de ønsket å hedre alle sine gjester fordi de ønsket å komme i deres bryllup for å feire deres kjærlighet.

Skal vi lage en musikkvideo til deres bryllup i felleskap?

Det resulterte i at vi laget en liten musikkvideo hvor de sammen meg sang en sang vi lagde i fellesskap. Alle gjestene hadde på forhånd blitt bedt om å sende en snap av seg selv, mens de smilte. De ante ingenting hvorfor, men ble fortalt at “det skulle være til noe morsomt”. Jeg redigerte  disse “snappene”  inn i filmen.

Filmen ble vist på en storskjerm  kl 01.00 med alle gjestene samlet før de første gikk hjem. Dette ble en veldig spesiell opplevelse. De “snappene” rullet inn en etter en, og det ble både mye latter, og også rørende øyeblikk. Alle gjestene ble på denne måten bekreftet gjennom at de ble inkludert i den filmen. Den filmen ble delt, så den var tilgjengelig for alle i ettertid.

Ta kontakt for en uformell prat om musikk til bryllup!

Jeg tar gjerne en uformell prat på telefonen, og møter dere gjerne hvis dere bor i nærheten av Trondheim, eller vi kan avtale å møtes på skype. 

Jeg hjelper deg med ALT. Jeg gjør «det lille ekstra» fordi jeg vet at dette er en veldig viktig dag for deg. Jeg hjelper også deg som er utrygg på det tekniske. Jeg viser deg fra A til Å hvordan det gjøres. Og jeg leverer med en garanti på at alt vil fungere. Jeg gir deg kort og godt all hjelpen du trenger. 

Ring meg!

 

No Comments

Post A Comment